Dé leverancier van brandwerende materialen

In de markt voor passieve brandpreventie binnen de bouw en industrie bekleedt Preficon een prominente positie. Wij leveren hoogwaardige brandwerende materialen met elk hun specifieke eigenschappen. Kwaliteitsproducten die eenvoudig te verwerken en toepasbaar zijn in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds, daken en doorvoeringen; onze materialen zijn dé standaard!

RB+ Groep

Als onderdeel van de RB+ Groep, Totaalleverancier van Passieve Bouwkundige Brandpreventie, leveren wij immers uitsluitend zorgvuldig geteste systemen. Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten staan dan ook garant voor de brandwerende prestaties van onze materialen. Samen met onze zusterbedrijven RB+ Bouwkundige BrandpreventieFirejob en Van der Aa zorgen wij voor optimale veiligheid.

Mede onder invloed van aangescherpte wet- en regelgeving heeft ‘brandveiligheid’ de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling die de komende tijd verder zal doorzetten. Brandpreventie verschuift van het beschermen van brandbare materialen naar het volledig brandvrij bouwen. De toepassing van brandwerende systemen is daarmee een essentieel onderdeel geworden van veilige bouwkundige ontwerpen. Een noodzakelijke trend, waaraan wij met onze expertise graag een bijdrage leveren.

Een oplossing voor iedere situatie

Met onze producten heeft Preficon voor vrijwel elke situatie een brandwerende oplossing: liggers, kolommen, wanden, schachten, plafonds en doorvoeringen, voor zowel binnen- als buitensituaties (water-, vorst- en rotbestendig). Vind eenvoudig het juiste product bij je toepassing met de Preselector.

Waar is Preficon verkrijgbaar?

Onze brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in heel Nederland en in België bij een groot aantal bouwmarkten. Met de dealersearch vind je heel makkelijk een bouwmarkt bij jou in de buurt. Van onze afdichtingsproducten is Preficon Seal A in de handel te koop, andere afdichtingsproducten zijn nog niet vrij verkrijgbaar!

Ondersteuning

Op deze website is alle documentatie van onze producten op een overzichtelijke manier terug te vinden en er staat altijd een adviseur van Preficon ter beschikking voor het beantwoorden van vragen over onze producten, verkoop, specifieke technische zaken of zelfs het ter plaatse beoordelen van bouwkundige brandpreventieve vraagstukken op projecten. Je belt naar +31 (0)416 69 71 71 of maakt gebruik van het contactformulier.

Meer informatie over Preficon?

Martijn Bendijk

Sales Manager
Preficon Europe

  +31(0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com

Welke plaat gebruik je bij welke toepassing?

Met onze productselector vind je eenvoudig in een paar stappen de juiste plaat voor je toepassing en de benodigde constructiemethode.

 

Preselector

Vind een dealer in de buurt

De brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in heel Nederland en in België bij een groot aantal bouwmarkten. Met de dealersearch vind je heel gemakkelijk een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Dealers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.