Fipro Benelux  

Voortbordurend op jarenlange ervaring en kennis in bouwkundige brandpreventie, voorheen onder de naam Fipro Benelux, brengt Preficon een scala aan brandwerende plaatmaterialen en afdichtingsproducten.

Een oplossing voor iedere situatie

Met onze producten heeft Preficon voor vrijwel elke situatie een brandwerende oplossing: liggers, kolommen, wanden, schachten, plafonds en doorvoeringen, voor zowel binnen- als buitensituaties (water-, vorst- en rotbestendig). Vind eenvoudig het juiste product bij je toepassing met de Preselector.

Waar is Preficon verkrijgbaar?

Onze brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in heel Nederland en in België bij een groot aantal bouwmarkten. Met de dealersearch vind je heel makkelijk een bouwmarkt bij jou in de buurt. Van onze afdichtingsproducten is Preficon Seal A in de handel te koop, andere afdichtingsproducten zijn nog niet vrij verkrijgbaar!

Ondersteuning

Op deze website is alle documentatie van onze producten op een overzichtelijke manier terug te vinden en er staat altijd een adviseur van Preficon ter beschikking voor het beantwoorden van vragen over onze producten, verkoop, specifieke technische zaken of zelfs het ter plaatse beoordelen van bouwkundige brandpreventieve vraagstukken op projecten. Je belt naar +31 (0)416 69 71 71 of maakt gebruik van het contactformulier.

Meer informatie over Preficon?

Martijn Bendijk

Sales Manager
Preficon Europe

  +31(0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com

Welke plaat gebruik je bij welke toepassing?

Met onze productselector vind je eenvoudig in een paar stappen de juiste plaat voor je toepassing en de benodigde constructiemethode.

 

Preselector

Vind een dealer in de buurt

De brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar in heel Nederland en in België bij een groot aantal bouwmarkten. Met de dealersearch vind je heel gemakkelijk een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Dealers
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.