0416 69 71 71

Vacature Binnendienst Medewerker

Ben jij een Binnendienst Medewerker in hart en nieren? Houd jij ervan je te richten op zowel de externe bestellingen van klanten als de interne bestellingen van Projectleiders? Vind jij het leuk om te werken bij een specialist in de bouwkundige brandpreventie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een dienstverband voor 40 uur per week;
 • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, waarbij gewerkt wordt aan het continu verbeteren van de dienstverlening;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

Als Binnendienst Medewerker ben je verantwoordelijk voor:

 • Het verwerken en organiseren van de in- en verkooporders voor zowel de externe klanten als de interne projectleiders;
 • Het beheren van de voorraden;
 • Het verzorgen van de bestellingen van de gereedschappen voor de monteurs en de administratieve vastlegging hiervan;
 • Het zijn van het aanspreekpunt voor klanten m.b.t. de verhandelde producten aangaande bestellingen en (eerstelijns) product- en toepassingsadviezen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van MS Office, waaronder een goede kennis van Outlook, Word en Excel;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
 • Het is een pré als je je kunt redden in het Duits;
 • Affiniteit met ERP pakketten en kennis van Unit4 Multivers is een pré; 
 • Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je accuraat en administratief sterk werkt. Je bent servicegericht en communicatief vaardig. Ook ben je goed in het plannen, regelen en organiseren.

Over de RB+ Groep

De RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie en behoort tot de marktleiders in Nederland. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.  

Preficon Europe is het bedrijfsonderdeel dat hoogwaardige brandwerende materialen levert via diverse bouwmarkten in heel Nederland. De producten zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds en doorvoeringen. 

Van der Aa Brandwerende Applicaties is de werkmaatschappij met als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties. Dit betekent dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

De werkmaatschappij Firejob heeft als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Het jongste bedrijfsonderdeel, RB+ Bouwkundige Brandpreventie, richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver (Personeelsfunctionaris). Zij is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet voor 25 januari 2021. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver via vacature@rbplus.nl

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com