0416 69 71 71

Verbouwing Van Lodenstein College te Barneveld

Preficon Europe verzorgt de brandwerende plaatmaterialen voor de verbouwing van het Van Lodenstein College in Barneveld. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Van Driesten Harskamp.

In de achterliggende weken waarin het Van Lodenstein College geen leerlingen mochten ontvangen, is er hard gewerkt in de school. Een forse verbouwing heeft plaatsgevonden, waarbij meerdere lokalen en het atrium zijn verbouwd.

De plafonds van deze nieuwe faciliteiten zijn brandwerend gemaakt met Preficon Board M en de liggers van de hoofddraagconstructie worden bekleed met Preficon Board S. Zowel de plafonds als de liggers hebben een brandwerenheidseis van 60 minuten.

Preficon Board S

Preficon Board S is een lichtgewicht, niet stootvaste plaat op basis van minerale vezels, met een densiteit van ca. 460 kg/m3 en voorzien van een grijze coating. Preficon Board S is geschikt voor het bekleden van staalconstructies met een brandwerendheid tot 240 minuten.

Preficon Board M

Preficon Board M is een lichtgewicht brandwerende plaat op basis van vermiculiet, met een densiteit van ca. 475 kg/m3 en voorzien van een 2-zijdige papierlaag. Preficon Board M is ontwikkeld voor plafondconstructies met een brandwerendheid tot 90 minuten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze brandwerende platen?
 


Martijn Bendijk

Sales Manager
Preficon Europe

  +31 (0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com