0416 69 71 71

Van der Valk Leeuwarden in opdracht

In opdracht van HuneBouw verzorgt Preficon Europe alle brandwerende plaatmaterialen voor het brandwerend maken van de stalen draagconstructie van het nieuw te bouwen Van der Valk hotel restaurant in Leeuwarden.

Door Preficon dealer Miedema bouwmaterialen uit Leeuwarden worden de Preficon materialen geleverd. De stalen kolommen in de hoofddraagconstructie van het Van der Valk hotel restaurant worden bekleed met Preficon Board C en de liggers met Preficon Board S en Preficon Board P.

Preficon Board C

Preficon Board C is een calciumsilicaatplaat met een densiteit van ca. 925 kg/m3 en een glad uiterlijk. Preficon Board C is geschikt voor het bekleden van staalconstructies met een brandwerendheid tot 240 minuten. Tevens kan er met Preficon Board C een diversiteit aan wanden uitgevoerd worden met een brandwerendheid tot 120 minuten.

Preficon Board P

Preficon Board P is een gipsgebonden, vezelversterkte plaat met een densiteit van ca. 1000 kg/m3 en een glad uiterlijk. Preficon Board P is geschikt voor het bekleden van staalconstructies met een brandwerendheid tot 180 minuten. Tevens kan er met Preficon Board P een diversiteit aan wanden uitgevoerd worden met een brandwerendheid tot 120 minuten.

Preficon Board S

Preficon Board S is een lichtgewicht, niet stootvaste plaat op basis van minerale vezels, met een densiteit van ca. 460 kg/m3 en voorzien van een grijze coating. Preficon Board S is geschikt voor het bekleden van staalconstructies met een brandwerendheid tot 240 minuten. 

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com