0416 69 71 71

Kerst 2015 en de wereld draait door

Nooit eerder in het bestaan van de RB+ Groep is de tweedeling in de wereld zo groot geweest als vandaag de dag. Staat Parijs symbool voor vernietiging van de menselijke normen en waarden, of staat het symbool voor het behoud van de aarde. Zeg het maar. Ongekend is de veerkracht van de massa, de wil om vrijheid boven angst te plaatsen en de aarde een toekomst te bieden.

Maar wat als je als kind angst niet als angst herkent, omdat je het niet als label aan je dagelijkse staat van zijn hangt. Wat als je vrijheid enkel in je dromen kunt verbeelden. Wat als je zo’n honger hebt dat je niet toekomt aan denken aan de toekomst, maar dat alleen vandaag en nu telt. Hoe mooi is het dan dat er organisaties zijn die dit herkennen, je een boterham, een kom rijst en bovenal een gevoel van geborgenheid bieden. Niet alleen voor nu, maar met een commitment tot volwassenheid.

MAMAS

Missie: MAMAS verbindt de betrokkenheid van gewone mensen in Nederland en in Zuid-Afrika en schept daarmee ruimte voor inspirerende mamakracht in actie: dagelijkse zorg en een eerlijke toekomst voor de meest kansarme kinderen.

Droom: MAMAS deelt de droom die elke moeder in de wereld heeft voor haar kind: dat ieder kind liefde, zorg en bescherming verdient en krijgt, zodat het zich vrij kan ontwikkelen, een goede toekomst krijgt en gelukkig wordt.

De RB+ Groep steunt ook in 2016 MAMAS. Daarnaast sponsoren we Het Beterboek, een initiatief voor kinderen in het Reinier de Graaf Ziekenhuis. De medewerkers van de RB+ Groep wensen u, uw gezin, familie en vrienden een fijne kerst + een gezond 2016.

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com