0416 69 71 71

Goede toekomst voor installatiebranche

De woningbouw zit in de lift en daar profiteert de installatiebranche de komende jaren van. Dankzij het snelle herstel van de woningmarkt en het consumentenvertrouwen zien we een toename van nieuwbouw. Volgens het onderzoek van brancheorganisatie Uneto-VNI stijgt het installatievolume hiermee naar ruim 20 miljard Euro in 2021.

Meer techniek in bouwwerken

Naast het algemeen economisch herstel zorgt ook het groeiend aandeel van techniek in bouwprojecten voor de stijging van de omzetcijfers. In de woningbouw stijgt de installatiequote dit jaar van 29,2 naar 33,5%. Bij grote woningrenovaties zelfs van 40 naar 48,2%.

Ook voor installateurs die zich richten op de utiliteitsbouw wordt het aandeel installatietechniek steeds groter: in de nieuwbouw stijgt de installatiequote van 33,4 naar 40,4%, in groot onderhoud en renovatie van 34,9 naar 37,1%.

Hoe brandveilig zijn uw installaties?

De regelgeving van brandveiligheid voor gebouwen is de laatste jaren flink aangescherpt, een ontwikkeling die zich ongetwijfeld verder doorzet. Met deze aanscherping neemt de controle op de voorschriften ook toe. De RB+ Groep kan u zodanig ondersteunen, dat u aan controlerende instanties snel de juiste onderbouwingen kunt overleggen en u zich vervolgens kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

U bespaart hierdoor tijd, geld en een hoop geregel. Ook onderscheiden wij ons binnen onze markt door een kwalitatief hoogwaardige productie en een innovatieve instelling, welke wordt doorgevoerd in de nazorg naar onze opdrachtgevers.

Het resultaat hiervan is een volledig gedigitaliseerde administratie van alle door ons gemaakte brandveilige oplossingen. Na voltooiing van onze werkzaamheden op uw project, krijgt u de beschikking over een brandveiligheidsdossier.

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com