0416 69 71 71

BeterBoek Reinier de Graaf Ziekenhuis

Een ziekenhuisopname is voor kinderen een ingrijpende gebeurtenis en zorgt vaak voor onrust en onzekerheid. Een goede voorbereiding kan de angst en onzekerheid verminderen.

Het BeterBoek leert kinderen van 6 tot en met 12 jaar op een eenvoudige en speelse manier wat er in het ziekenhuis gebeurt. Het BeterBoek wordt inmiddels in 60 Nederlandse ziekenhuizen gebruikt.

De RB+ Groep steunt het BeterBoek voor het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Er is een prachtig voorlichtingsboek uitgebracht dat door kinderen van 2-8 jaar samen met hun ouders/verzorgers of alleen gelezen en ingekleurd kan worden.

De BeterBuddie

Als uitsmijter bovenop het kleurboek heeft RB+ de BeterBuddie ontwikkeld. Deze guitige bouwvakker is als bouwplaat te bouwen, maar ook als kleurplaat te kleuren en is in het BeterBoek toegevoegd. Ben je niet in bezit van het BeterBoek, download dan de bouwplaat en de kleurplaat op www.rbplus.nl/beterbuddie en ga zelf aan de slag.

Dochterbedrijven Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties realiseerden een bouwkundig brandveilige omgeving voor het Reinier de Graaf Ziekenhuis. Lees meer over de brandveilige afdichtingen en de brandwerende bekleding binnen het Reinier de Graaf Ziekenhuis.

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com