0416 69 71 71

Wat betekent dit voor u als afnemer van Thermacor-R/320?

Alle activiteiten van Fipro Benelux worden per direct voortgezet onder de nieuwe naam Preficon Europe. U leest hier welke praktische veranderingen er zijn voor u als afnemer van ons Brandwerend Plaatmateriaal Thermacor-R/320. 

Producten

Naast de introductie van enkele nieuwe brandwerende plaatmaterialen, worden ook een aantal bestaande producten van Fipro Benelux opgenomen in het assortiment van Preficon Europe. De behouden bestaande producten ondergaan daarbij een naamswijziging, behalve het plaatmateriaal Thermacor-R/320. U kunt dit product gewoon onder de u vertrouwde productnaam bij ons blijven bestellen. Voor u als afnemer van Thermacor-R/320 verandert dan ook enkel onze bedrijfsnaam en zijn er geen (naams)wijzigingen voor het product dat u bij ons afneemt. 

Prijsafspraken en condities

Bestaande prijsafspraken en condities voor 2016 vanuit Fipro Benelux met betrekking tot de door u afgenomen producten worden vanuit Preficon Europe ongewijzigd voortgezet voor de resterende maanden van dit jaar. 

Contact- en bedrijfsgegevens

Uw aanspreekpunt bij Preficon voor zowel technische als commerciële zaken is Martijn Bendijk (martijn@preficon.com). De bedrijfsgegevens van Preficon vindt u bij contact. Gelieve deze bedrijfsgegevens op te nemen in uw (financiële) administratie voor een probleemloze verwerking van bestellingen en facturen. 

Voor meer informatie en advies kijkt u rustig rond op deze website of neemt u contact op met Preficon in Waalwijk per telefoon (+31 (0)416 69 71 71) of e-mail (info@preficon.com)


Heeft u vragen of wilt u meer weten over Preficon?
 


Martijn Bendijk

Sales manager
Preficon Europe

  +31 (0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com