0416 69 71 71

Administratief Medewerker

Word jij gelukkig als je kunt bijdragen aan het alles administratief op rolletjes laten verlopen? Vind jij het leuk om te werken bij een specialist in de bouwkundige brandpreventie? Houd jij ervan gestructureerd en accuraat te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een dienstverband voor 32-40 uur per week;
 • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, waarbij gewerkt wordt aan het continu verbeteren van de dienstverlening;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle administratieve handelingen met betrekking tot de facturatie aan onze opdrachtgevers en de urenverwerking van onze monteurs. 

De onderstaande werkzaamheden vallen daarbij onder jouw verantwoordelijkheid:

 • Wekelijks bij onze opdrachtgevers aanvragen en verwerken van prestatiebonnen aan de hand waarvan gefactureerd kan worden;
 • Versturen van facturen aan onze opdrachtgevers, inclusief alle benodigde bijlagen;
 • Bellen met opdrachtgevers over nog niet uitgeschreven prestatiebonnen en over (te lang) openstaande facturen;
 • Versturen van (WKA-)bedrijfsgegevens aan onze opdrachtgevers;
 • Controleren en invoeren van de urenstaten van onze monteurs;  
 • Controleren van de bedrijfswagenritten voor wat betreft eventuele privéritten;
 • Lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de Financiële Administratie en Personeelszaken.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring met financiële administratie is een pré;
 • Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van MS Office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig. Daarbij ben je in staat om op een resolute maar prettige manier te communiceren met collega’s, opdrachtgevers en onderaannemers. Je bent alert op het signaleren van bijzonderheden in de administratie.

Over de RB+ Groep

De RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie en behoort tot de marktleiders in Nederland. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.  

Van der Aa Brandwerende Applicaties is de werkmaatschappij met als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties. Dit betekent dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

De werkmaatschappij Firejob heeft als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Preficon Europe is het bedrijfsonderdeel dat hoogwaardige brandwerende materialen levert via diverse bouwmarkten in heel Nederland. De producten zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds en doorvoeringen. 

Het jongste bedrijfsonderdeel, RB+ Bouwkundige Brandpreventie, richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver (Personeelsfunctionaris) of Joep Sijtsma (Algemeen Manager). Zij zijn bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet voor 6 juli 2020. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver via vacature@rbplus.nl


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com