0416 69 71 71

Wat betekent dit voor u als afnemer?

Alle activiteiten van Fipro Benelux worden per direct voortgezet onder de nieuwe naam Preficon Europe. U leest hier welke praktische veranderingen er zijn voor u als afnemer van Fipro. 

Producten

Enkele plaatmaterialen uit het Fipro-assortiment zijn ook weer opgenomen in het gamma van Preficon. Wel worden voor deze platen nieuwe productnamen gehanteerd: 

Daarnaast heeft Preficon een aantal nieuwe plaatmaterialen aan het assortiment toegevoegd: 

Prijsafspraken en condities

Bestaande prijsafspraken en condities voor 2016 vanuit Fipro Benelux met betrekking tot de Thermacor-S (Preficon Board S) en Mansard (Preficon Board M) worden door Preficon voortgezet voor de resterende maanden van 2016. Prijsinformatie aangaande alle Preficon producten kunt u opvragen bij ondergenoemde contactpersoon. 

Contact- en bedrijfsgegevens

Uw aanspreekpunt bij Preficon voor zowel technische als commerciële zaken is Martijn Bendijk (martijn@preficon.com). De bedrijfsgegevens van Preficon vindt u bij contact. Gelieve deze bedrijfsgegevens op te nemen in uw (financiële) administratie voor een probleemloze verwerking van bestellingen en facturen. 

Voor meer informatie en advies kijkt u rustig rond op deze website of neemt u contact op met Preficon in Waalwijk per telefoon (+31 (0)416 69 71 71) of e-mail (info@preficon.com)


Heeft u vragen of wilt u meer weten over Preficon?
 


Martijn Bendijk

Sales manager
Preficon Europe

  +31 (0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 69 71 71 info@preficon.com